LEVERING OG RETURPOLITIK

LEVERING

Varer, der er købt på Embacco.dk, leveres kun til Danmark – ikke til Grønland og Færøerne.

Embacco Lighting betaler fragten for forsendelser i DK hvis købet overstiger DKK 1.000,- . For ordrer under denne grænse betales DKK 90,- i fragt.

Vi leverer alle varer, der er på lager ved bestilling, typisk inden for(2-5 hverdage udendørslamper) (FAB 3-4 uger) efter modtagelse af din ordre. Skulle der opstå uventede, længere leveringstider, kontakter vi dig på
telefon eller via e-mail. Når varen afsendes fra vores lager, modtager du en e-mail med information om, hvordan du kan følge din forsendelse.

Vores nuværende fragt- og logistikpartner er GLS og PostNord, men dette kan ændres efter Embaccos’ ønske. Alle pakker leveres til den adresse, du har godkendt ved gennemførelse af købet; dvs. enten en
firmaadresse, en privatadresse eller en pakkeshop. Såfremt der ikke er nogen hjemme på adressen, tages din forsendelse med retur til GLS. Du vil få besked om at kontakte dem ang. et nyt leveringsforsøg eller
afhentning på et udleveringssted. Kontakter du ikke GLS inden 5 hverdage efter et forgæves leveringsforsøg, vil din pakke blive sendt retur til Embacco.

I nogle områder leverer GLS automatisk pakken til en GLS PakkeShop, hvis der ikke er nogen hjemme ved levering. I så fald vil du få besked om, hvilken Pakkeshop du kan afhente pakken i. Når pakken er i en GLS
PakkeShop, betragter GLS den som “leveret”.

 

FORTRYDELSE OG RETUR

Som kunde på Embacco.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret som betyder at du kan fortryde dit køb og sende det tilbage inden for de første 14 dage fra dit køb.

Bemærk venligst at du skal give besked om fortrydelse af købet på email service@embacco.dk Det er ikke nok bare at nægte at modtage pakken.

Vær også opmærksom på, at du er eneansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, samt at alle produkter skal returneres til os i deres oprindelige stand.

Vi anbefaler, at du gemmer kvittering for returforsendelsen og evt. track and trace nummer.
Det er ikke muligt at indlevere varen ved personlig henvendelse på vores adresse Embacco, vores forhandlere eller øvrige samarbejdspartnere.

Forbrugeraftaleloven gældende fra juni 2014 giver dig mulighed for at fortryde et køb efter eventuel brug af varen. Hvis varens værdi er forringet, kan du miste din købesum, helt eller delvist hvis:
Du har taget varen i brug (eksempelvis monteret lampe, afkortet ledning eller modificeret produktet på anden vis) varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens oprindelige salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Markedsprisen skal forstås som varens værdi i detailsalg fra netbutik til forbruger. Såfremt varen på grund af brug ikke længere har nogen værdi, har du som forbruger ikke krav på at få købesummen retur.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale for returfragten. Før varen returneres bedes du kontakte vores kundeservice på service@embacco.dk for at modtage en returseddel. Her skal du opgive ordrenummer, produktnavn, antal produkter samt dine kontaktoplysninger.

Husk altid at pakke varen forsvarligt ind og sende den retur i originalemballagen. Varen skal sendes til:
Embacco
Maglemølle 93
4700 Næstved
Danmark – Mrk. Returvare.

Når du har returneret en vare, vil du modtage en e-mail, så snart vi har gennemgået din forsendelse. I e-mailen får du besked om den videre proces i forbindelse med din fortrydelse. Ved returneringen kontrollerer vi varen for eventuelle brugsskader og tilbagebetaler derefter købesummen til dig. Såfremt varens salgsværdi vurderes som forringet efter brug, vil det stå i den e-mail, vi sender efter gennemgang af varen.

Herefter overføres beløbet retur til din konto.

Nemt og enkelt

Venlige hilsener //Embacco Team