WELCOME

- DANSK UDENDØRSLAMPE

DESIGNET MED FOKUS

PÅ DET GODE UDELYS.

lampe_kvadrat

Her kan du med et enkelt klik , hente vores helt nye Welcome udendørsbrochure. Du kan også klikke på den sorte knap og gå direkte til vores shop. Her har du mulighed for at vælge mellem 4 flotte overflader sort alu - højglans hvid - alu eller bronze  .  Vil du hellere møde designeren bag Welcome kommer hun blot ved at du scroller ned ....

Vil du møde designeren bag Welcome??

... her er Lise Nørgaard

Hej , jeg er Lise og jeg er designeren bag udendørslampen Welcome . Jeg fik idéen da jeg i en periode byggede nyt hus. Jeg var som mange andre ude og lede efter ny udendørsbelysning for væg og for en lysdesigner som mig var det ingen let opgave. At finde den helt rigtige kubiske lampe som samtidig gav den kvalitet lys jeg søgte var noget at en opgave. Jeg kunne pludselig se et behov og besluttede mig for at designe en ny og bedre udendørslampe.

Min vision var, at samle alle de bedste egenskaber i en og samme lampe. Lampen kalder vi Welcome fordi den netop byder dig velkommen hjem efter en lang dag ude....

Jeg elsker hvordan det bløde lys tager imod mig og byder velkommen hjem 🙂

LiseB-2

Her kan du læse om alle de særlige egenskaber vi har givet Welcome lampen....

Kubisk design med kant

først designet som vi har valgt at give lidt kant. Ved at afrunde hjørnerne let har designeren Lise givet det stramme kubiske design sit helt eget DNA nemlig et mere humant udtryk og samtidig et noget blødere formsprog....... we like ...

3 dobbelt vejrbeskyttelse

3 dobbelt vejrbeskyttelse. Med det danske vejr vi oplever nu har vi valgt at give skærmen ekstra udendørs beskyttelse - hele 3 x overflade beskyttelse. Det skulle give en garanti selv i de vanskelige vejrforhold.

LED fremtidssikring

LED fremtidssikret. I en tid for LED næsten dagligt kommer i nye versioner har vi valgt, at levere Welcome med multi E 27 sokkel hvilket fremtidssikrer lampen når der kommer nye LED løsninger. Desuden er det nemt og alle kan skifte en LED hvis de mod forventning over tid skulle stoppe med at lyse.

4 lækre overflader

og så er der overfladerne… dem har vi gjort rigtig meget ud af. At vælge de helt rigtige overflader og lakeringer gør nemlig den helt store forskel. Vælg mellem sort alu, bronze, højglans hvid el. alu (9006) mat.

din tryghed og vores garanti:

Welcome er monteret på mere end

1000 bygninger gennem de sidste 10 år

Vil du vide hvad vores kunder siger ? ....

Sickan_original_sh

Sickan Rydahl

”Jeg var en af de første der fik udendørslampen Welcome på mit hus, og jeg har siden været rigtig glad for mit valg. Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde bemærker jeg det fine lys lampen giver .... og så gør det jo heller ikke noget, at kvaliteten er høj, vel?"

stjerner
Vibeke_landingpage

Vibeke Kring.

”Dét jeg holder meget af ved Welcome udendørslampen er den bløde kubiske form sammen med den sorte rustikke overflade. Og så er der lyset. Udover at lampen er med et blændfrit lys, giver Welcome også sådan et fint stemningslys, op og ned på husmuren og ikke mindst ude på gangarealet, det giver tryghed.”

FAQ - vi har samlet de spørgsmål vi ofte får her .....

Lyser udendørslampen både op og ned?                                                                 Ja Welcome giver et fint op og ned lys og at lyskilden er placeret bag skærmen gør at lampen ikke blænder om aftenen.

Hvad er forskellen på farven sort alu og bronze?                                            Hvor bronze er mørk chokoladebrun er den sorte alu en struktur/ru overflade i sort med små alu metalstykker. Begge er ret flotte og den bronze en smule varmere i sin glød.

Er der navne og nummerplade til udendørslamperne.
Ja - og de findes i 2 størrelser til at sidde under lampen.

Hvilken lyskilde anbefaler i?
Vi anbefaler LED lyskilde fx...

Er lampen nem at montere?
Et stort JA. Der følger skruer, ravplugs og gummiskiver med sammen med en brugervejledning. For at gøre det nemmere har vi I bunden af emballagen printet en
boreskabelon, så du nemt kan ramme de rigtige huller.

Hvis jeg efter 5 år ønsker en ny farve, kan lampen da males i ny farve?
Ja det kan den faktisk . Da skærmen er en separat del fra den elektriske. Husk da, at det skal være en udendørs lakering.

Her til sidst dimensioner og overflader på Welcome

embacco_lighting_welcome_outdoor_lighting_measurements_size